lebron james shoespaul smith shoesdior sunglassesmarc jacobs handbagslouboutin shoespandora braceletscheap designer handbagsbandage dressralph lauren polotory burch sale

AB Blåtand
AM Socionomkonsulterna
Ambulansen Stöde
Br. Lundgrens Fastigheter AB
Bygg Akuten
C.S. Dahlbergs Skog AB
Kalles Hydraulservice
Lundgrens Rör AB
Malmströms Reklam & Brodyr
Malmströms Svets & Montage
Mittskog
Måleritjänst
Schakt & Transp. R Andersson
Stöde Bygg
Stöde Närköp
Stöde Rör AB
Stöde sockens Försäkringsbolag
Stödeföretagarna
URM Racing AB
US Farming
Wicksells Bilmek

Startsidan
Forum
Köp & Sälj
Nyheter
Erbjudanden
Tävling

Vad är stöde.nu?
Vill du bli medlem?
Kontakta oss
Prenumerera på nyheter.


PARTNERS:
Klicka här för att komma till kontorsvaruhuset hemsida
AM Socionomkonsulterna
Det här är Socionomkonsulterna!

Anna Helleblad, 40, och Maria Thengqvist, 39. Två auktoriserade socionomer med 18 respektive 16 års erfarenhet av kvalificerat socialt arbete.

Vi är verksamma i Sundsvall med kringkommuner men tar även uppdrag i övriga landet.


Bakgrund

I sex år har Socionomkonsulterna erbjudit sina tjänster till myndigheter, företag och privatpersoner. Vi har stor erfarenhet av utredningar vad gäller familjer, barn och ungdomar. Dessutom har vi arbetat mycket med familjehem och nätverksarbete i familjer. Vi tar på oss såväl utrednings- som insatsuppdrag samt har även erfarenhet av utredningar gällande personalärenden.

Våra uppdragsgivare har varit mycket nöjda!


Konsulttjänster

Vår affärsidé är att vid arbetstoppar eller tillfällig personalbrist, göra specifika uppdrag som uppdragsgivaren är i behov av. Vi gör gärna de svåraste och krångligaste uppdragen och vår policy är också att aldrig ha för många uppdrag åt gången. På så vis kan vi alltid göra klart varje uppdrag på kortast möjliga tid, utan att försaka kvaliteten i uppdraget.

Vad gäller uppdrag till privatpersoner, gäller det ofta samtalskontakter och nätverksarbete, där vi mycket konstruktivt kan hjälpa enskilda och familjer vidare i processer och mönster de fastnat i.

Till företag kan vi erbjuda oss att arbeta med grupprocesser och gruppdynamik. Det är alla företags stora angelägenhet att ha fungerande arbetsgrupper, där energin går åt till företagets uppgifter och inte till problem och konflikter arbetstagarna emellan. Väl fungerande arbetsgrupper är en bra investering för varje företag! Vi är duktiga på att arbeta med grupper och hjälpa dem framåt till konstruktiva och nöjda medarbetare.