lebron james shoespaul smith shoesdior sunglassesmarc jacobs handbagslouboutin shoespandora braceletscheap designer handbagsbandage dressralph lauren polotory burch sale

AB Blåtand
AM Socionomkonsulterna
Ambulansen Stöde
Br. Lundgrens Fastigheter AB
Bygg Akuten
C.S. Dahlbergs Skog AB
Kalles Hydraulservice
Lundgrens Rör AB
Malmströms Reklam & Brodyr
Malmströms Svets & Montage
Mittskog
Måleritjänst
Schakt & Transp. R Andersson
Stöde Bygg
Stöde Närköp
Stöde Rör AB
Stöde sockens Försäkringsbolag
Stödeföretagarna
URM Racing AB
US Farming
Wicksells Bilmek

Startsidan
Forum
Köp & Sälj
Nyheter
Erbjudanden
Tävling

Vad är stöde.nu?
Vill du bli medlem?
Kontakta oss
Prenumerera på nyheter.


PARTNERS:
Klicka här för att komma till kontorsvaruhuset hemsida
Stöde Rör AB
finns i medelpad mitt i Sverige och vi utför det mesta inom VVS. Du kan anlita oss som totalentreprenör av VVS-arbete vid såväl ny- som ombyggnation. Vi utför installation av värme-, vatten- och avloppssystem.

Vi utför de flesta typer av pannbyten och erbjuder kompletta installationer av värmepumpar, både för luftvärme och bergvärme, och har ett flertal referensanläggningar i området. Vi finns i Stöde men åtar oss uppdrag i hela regionen.

Som en service till våra kunder har vi även försäljning direkt från vårt lager som ligger i f.d. OKQ8-macken på södra sidan Ljungan i Stöde. Öppettider i butiken är normalt måndag till torsdag kl 14-18 med reservation för att vi ibland måste stänga p.g.a. akuta kundutryckningar.

Vi är fyra som jobbar inom VVS-sidan och i januari 2006 förstärkte vi med elektrikern Marcus som ansvarar för våra elarbeten.

För oss är det viktigt att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och en del i detta är att vi alltid försöker att ställa upp om våra kunder behöver hjälp akut, t.ex. vid läckage.

I samband med flytten till f.d. OKQ8-macken övertog vi driften av automatstationen och drive in biltvätten.

Om företaget:
Stöde Rör grundades i maj 1935 av Georg Backlund i Källsta strax utanför Stöde. Historien var att Georg började tillverkade pannor i sin verkstad. Och eftersom pannorna måste installeras var det bara att starta VVS-verksamhet!

Företaget övertogs sedermera av sonen Karl-Tore Backlund och under Kalles regi flyttade flyttade företaget till gamla badhuset inne i Stöde i slutet på 50-talet.

Karl-Tores son Håkan tog över 1979 och driver numera verksamheten. Håkan har hunnit med att utöka och flytta två gånger. Först till Frälsningsarméns lokaler och sedan till f.d. OKQ8-macken dit man flyttade 2004.

Senaste steget i utvecklingen är att Håkans son Marcus har anställts, och Marcus ansvarar för den nya verksamhetsgrenen el-installationer.

Företaget består idag av Håkan Backlund med tre VVS-montörer och en elektriker, samt hustrun Siw som sköter kontor och administration. Se kontaktsidan för telefonnummer till alla anställda.